Van Egmond universele potgrond

is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen. Er is een standaardbemesting toegevoegd, genoeg voor de eerste 4 tot 6 weken. De grond is geschikt voor kamer-, terras-, perk-, balkon-, en vaste planten. Verkrijgbaar bij ons in zakken van 40, 20, 10 en 5 liter.

40 liter € 3,99
3 zakken voor € 10,80 
5 zakken voor € 16,50

20 liter € 2,25

10 liter € 1,49

 5 liter € 0,99

 

Van Egmond tuinaarde 30 liter

is een organische bodemverbeterend middel op basis van veenproducten en met toevoeging van natuurlijke meststoffen en kalk. Tuinaarde kan worden gebruikt voor het ophogen en egaliseren van de tuin en border, en voor het bijvullen van plantgaten van bomen en heesters.

Zak 30 liter € 1,79
3 zakken voor € 5,25
5 zakken voor € 8,25

Van Egmond buxusgrond

is samengesteld uit verschillende hoogwaardige grondstoffen, zoals tuinturf, turfstrooisel en klei en is daarnaast bemest met gecoate langzaam vrijkomende meststoffen, en bevat zodoende alle benodigde voedingstoffen en spoorelementen voor de eerste 4 tot 6 maanden. Door de samenstelling van de buxusgrond ontstaat er een optimale lucht-waterverhouding in de grond.

Zak 30 liter € 3,99

Van Egmond kuipplantengrond

is samengesteld uit verschillende hoogwaardige grondstoffen zoals fractieturf, kokospeat, en klei, en is daarnaast bemest met gecoate langzaam vrijkomende meststoffen, genoeg voor de eerste 6 maanden. Door de grovere samenstelling van de potgrond ontstaat er een optimale lucht-waterverhouding in de grond.

Zak 40 liter € 4,99
3 zakken voor € 13,95

 

Van Egmond tuinturf

is afkomstig uit de diepste veenlagen en heeft een PH waarde (zuurgraad) van ca. 3,5 tot 4. Tuinturf is daarom zeer geschikt voor zuurminnende gewassen zoals o.a. Heide en Rododendron. Zuurminnende gewassen kunnen worden geplant in 100% tuinturf. Het product is ook uitermate geschikt als structuurverbeteraar en voor het afdekken van bloembollen.

Zak 50 liter € 3,99
3 zakken voor € 10,80
5 zakken voor € 16,50

 

Van Egmond turfstrooisel

Van Egmond Turfstrooisel, ook wel witveen of veenmosveen genoemd, is een "jong" veenproduct uit de bovenste veenlagen met een groot wateropneembaar vermogen. Door de lage pH-waarde van het turfstrooisel is deze uitermate geschikt voor zuurminnende gewassen. Het product is ook geschikt als structuurverbeteraar en voor het afdekken van bloembollen en vorstgevoelige gewassen.

Zak 50 liter € 3,99
3 zakken voor € 10,80
5 zakken voor € 16,50

 

Van Egmond compost

Van Egmond Compost is een organisch bodemverbeterend middel op basis van veenproducten en verrijkt met natuurlijke meststoffen en kalk.
De Compost is uitermate geschikt voor het verrijken van het gazon, de border en de moestuin.

Zak 40 liter € 3,99
3 zakken voor € 10,80
5 zakken voor € 16,50

Van Egmond boomschors, decor

Van Egmond Boomschors Decor, ook wel Franse boomschors genoemd, is een eerste kwaliteit schors met een harde structuur die zodoende enkele jaren meegaat. Boomschors Decor is bij het aanbrengen lichtbruin van kleur maar zal na verloop van tijd donkerder kleuren. Het is o.a. geschikt voor de volgende doeleinde: Het aanleggen van wandelpaden, als decoratiemateriaal in de tuin, als afdekmateriaal in speeltuinen onder kinderspeeltoestellen en als drainagemateriaal in bloembakken.

Zak 70 liter € 12,95
3 zakken voor € 36,00
5 zakken voor € 57,50

 

Pokon gazon grond

bevat alles wat het gazon nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen. Het mengsel van zwartveen, compost en kokosvezel is een luchtige basis waarop graszoden goed gedijen en zaden goed in kiemen. Deze grond bevat tevens voeding voor ca. 3 maanden.

Zak 20 liter € 5,29

Pokon mediterrane potgrond

is ontwikkeld voor o.a. citrus planten, olijven, oleander, vijgen en bougainville. Deze superieure potgrond kan zowel in potten als in de volle grond gebruikt worden. De speciale samenstelling van deze Pokon Mediterrane Potgrond heeft een bewezen, gunstig effect op de ontwikkeling van planten!

Zak 20 liter € 5,99

Pokon rozen grond

bevordert wortelgroei en een snelle opname van voeding. Het blad zal mooi groen zijn en de rozen zullen uitbundig bloeien. Pokon Rozen Potgrond is geschikt voor alle soorten en kleuren rozen, zoals stamrozen en trosrozen. De grond kan zowel in plantenbakken als in de border gebruikt worden.

Zak 20 liter € 5,99

Pokon zaai-& stek grond

is bedoeld voor het zaaien en stekken in bloempotten, vensterbankkastjes en tuinkassen. Ook jonge stekjes ter vermeerdering van planten zullen goed aanslaan in deze grond. Wij adviseren om voor stekken gebruik te maken van

Zak 20 liter € 7,29
Zak 10 liter € 4,79

 

Pokon bonsai grond

 is geschikt voor alle soorten bonsais. Pokon Bonsai Potgrond is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, zoals turfstrooisel, klei, vulka, kalk en meststoffen. Hierdoor heeft de grond een fijne structuur en een stevige basis om in een schaal of pot langzaam en evenwichtig te kunnen groeien. Ook wordt water goed vastgehouden en de bonsaiboompjes kunnen goed over de voeding beschikken.

Zak 5 liter 5,99

Pokon palmen grond

bevat alles voor een optimale ontwikkeling. De Pokon Palmengrond is geschikt voor alle palmen en groene kamerplanten in huis. Door de perfecte waterhuishouding zullen planten minder snel last hebben van droogte.

Zak 10 liter € 4,79 

Pokon cactus grond

bestaat uit hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen, zoals turfstrooisel, zand en meststoffen. De schrale omstandigheden waar cactussen zich normaal bevinden wordt op deze manier benaderd. Cactus Grond is luchtig en goed waterdoorlatend, zodat cactus- en vetplanten water goed op kunnen nemen en af kunnen voeren. Bovendien bevat de Cactus Grond voeding voor 2 maanden!

Zak 5 liter € 4,29

Pokon orchidee grond

is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, zoals boomschors, kalk en meststoffen. Orchideeën hebben behoefte aan veel lucht rond de wortels, daarom heeft deze grond een luchtige structuur. Water wordt goed vastgehouden en planten kunnen goed over de voeding beschikken. Bovendien bevat Pokon Orchidee Grond voor 2 maanden voeding!

Zak 5 liter 5,99

Pokon anthurium potgrond

 is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, zoals tuinturf, turfstrooisel, kalk en meststoffen. Deze grond geeft een luchtige basis aan de planten en water wordt goed vastgehouden. Bovendien bevat Pokon Anthurium Potgrond voor 2 maanden voeding!

Zak 5 liter € 4,59

Pokon tuinturf

is een product waarmee je de structuur van de grond in je border kunt verbeteren. Door het hoge gehalte aan organische stof wordt de grond luchtiger, waardoor water beter wordt vastgehouden en een luchtige structuur ontstaat. Tuinturf, ook wel doorvroren zwartveen genoemd, is een zuiver natuurproduct uit de diepste veenlagen. Het is dus 100% organisch.

Zak 10 liter € 2,99

Pokon boomschors excellent

is geschikt als decoratie in de tuin voor paden, speelplaatsen en borders. Boomschors werkt bovendien vochtregulerend, waardoor de grond in de tuin minder snel uit zal drogen.
Pokon Boomschors Excellent is gemaakt van de schors van zeedennen. Deze bomen bevinden zich rond de Middellandse Zee. Het is een decoratief product met diverse toepassingsmogelijkheden. Het is 100% natuurlijk uiterst duurzaam en bevat het FSC Keurmerk. Deze schors heeft een stevige structuur, waardoor het erg lang mee gaat.

Zak 40 liter € 11,45
Zak 10 liter €   4,99

Pokon verse boomschors

is geschikt als decoratie in uw tuin voor paden, speelplaatsen en borders. Boomschors werkt vochtregulerend, waardoor de grond in uw tuin minder snel uit zal drogen.Dit product kan worden toegepast voor verschillende doeleinden zoals het aanbrengen van wandelpaden, het afdekken van borders en beplantingen, als bodembedekker op kinderspeelplaatsen en nog veel meer.

Zak 60 liter € 9,49

Pokon kokos bodembedekker

is uitermate geschikt voor het bedekken van paden in de tuin en speelplaatsen. Pokon Kokos Bodembedekker kan ook gebruikt worden voor in potten en plantenbakken als decoratie boven op de grond. Door kokossnippers over de grond te strooien droogt de grond minder snel uit en krijgt onkruid minder kans. De Pokon Kokos Bodembedekker is zeer duurzaam en goed beloopbaar. Daarnaast is het ook nog eens erg decoratief

Zak 50 liter € 12,45

Pokon cacaodoppen

Pokon Cacaodoppen bestaat 100% uit natuurlijke bestanddelen. Het is gemaakt van cacaodoppen die overblijven na de verwerking van cacaobonen. Dit decoratieve product heeft diverse functies. Door het gebruik van cacaodoppen, kan de zon niet direct op de grond schijnen. De grond droogt minder snel uit. Onder de cacaodoppen heerst een vochtig klimaat, dit bevordert het bodemleven. Ook kunnen vaste planten en bollen tegen vorst beschermd worden, omdat cacaodoppen als een isolerende laag kunnen worden gebruikt. Bovendien weert Pokon Cacaodoppen slakken en katten door de structuur van de doppen.

Zak 50 liter € 11,45

Naturado rozen grond

De Naturado rozengrond is herkenbaar aan de grove en zeer luchtige structuur, dit zorgt voor een goede ontwikkeling van de wortels van de roos. De Naturado rozengrond is verrijkt met Pokon rozenvoeding, dit voedt uw roos maar liefst zes maanden

Zak 40 liter € 7,99
Zak 25 liter € 6,99

Naturado buxus grond

Door de samenstelling is deze grond uitermate geschikt voor buxusplanten in potten. Ook bij de aanplant van buxus is deze grond te gebruiken om het plantgat goed voor te bereiden. Voor deze grond worden uitsluitend hoogwaardige grondstoffen gebruikt. Het RHP keurmerk staat garant voor veiligheid, kwaliteit en gegarandeerde inhoud. Deze grond bevat een startvoeding voor de eerste 6 - 8 weken.

Zak 25 liter € 6,99

Ecostyle Cocopeat potaarde

is een 100% natuurlijke bodemverbeteraar bestaande uit kokosvezels en kokoschips en is verrijkt met micro-organismen en zeewier. Dit maakt Cocopeat Plantaarde bij uitstek geschikt voor de aanplant van bomen, heesters en vaste planten. Een goede start is het halve werk, omdat het uitvalpercentage wordt verminderd. Rijk aan een optimaal bodemleven voor een optimale wortelontwikkeling.

Zak 40 liter € 7,49

Ecostyle Cocopeat terras & balkon grond

Kuipplanten en hanging baskets vragen gedurende de bloeiperiode regelmatig water. Een belangrijk voordeel is, dat met het gebruik van Cocopeat tot 50% minder water gegeven kan worden. Aan deze Cocopeat is een natuurlijke meststof toegevoegd die de planten de eerste weken van voeding voorziet. Deze potgrond voorkomt het probleem van snelle uitdroging van potten en hanging baskets. Cocopeat Terras- & Balkon is verrijkt met een natuurlijke meststof en micro-organismen.

Zak 40 liter € 7,99

Ecostyle cocopeat gazon grond

 is een product op basis van gecomposteerde kokosnootvezels. Het product is opvallend rul van structuur en houdt water prima vast. Gemakkelijk in het gebruik en altijd schone handen. Cocopeat Gazon is perfect te gebruiken als bodemverbeteraar en afstrooimiddel voor het gazon. Door het gazon af te strooien met Cocopeat Gazon heeft mos minder kans te groeien en wordt de bodemstructuur verbeterd.

Zak 40 liter € 7,99

Ecostyle Cocopeat potgrond, groente en kruiden

is een product op basis van gecomposteerde kokosnootvezels. Het product is opvallend rul van structuur en houdt water prima vast. Gemakkelijk in het gebruik en altijd schone handen.

Door het toegevoegde fijne zand is deze potgrond ook een perfect kant-en-klaar product voor gebruik bij zaaien, stekken of verspenen van jonge plantjes. Met name voor groenten en kruiden in potten en bakken is de grote opnamecapaciteit van water tijdens warme zomerse dagen onmisbaar.


Zak 40 liter € 7,99